Home » Plantevæg » Plantevæg i børnehaven

Plantevæg i børnehaven

Plantevæg-Børnehave

Have i børnehøjde

I børnehaven mellem gynger og løbecykler, venter børnene spændt på det bliver deres tur til at plukke jordbær fra plantevæggen.

Børnene har selv været med til at plante jordbær i væggen, og har hver dag passet og vandet planterne. Der er en plante til hvert barn og det skaber glæde når de søde bær skal plukkes.

Ærter og spiselige blomster er også populære planter på børnehavens plantevæg.

Jordbær fra Juni og til den første frost

Børnenes plantevæg giver masser af jordbær fra Juni og til den første frost. Det skyldes, at der er valgt en remonterende jordbærsort som blomstre og giver bær indtil frostens begyndelse.

Plantevæg-Børnehave Plantevæg-Børnehave

En Minigarden plantevæg er skabt til at lave børnevenlige haver i skoler og institutioner. Med Minigarden vil børnene opdage glæden ved at arbejde med naturen og ikke mindst høste frugterne af eget arbejde.

Med plantevæggen kan man på lidt plads lave skolehaver, sansehaver og grønne omgivelser i institutionen. Plantevæggen kræver minimal vedligeholdelse, og har indbygget vandingssystem. Plantevæggen kan også bruges indendørs, hvor den giver bedre indeklima med renere luft og mindre støj.

For tilbud og opsætning af plantevæg i din institution kontakt Michael fra myMinigarden på email kontakt@myminigarden.dk eller tlf. 28463504

Plantevæg-Børnehave

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>