Home » Hvordan virker Minigarden » Videoer » Minigarden Videoer

Minigarden Videoer

Minigarden Vertical

Denne video giver et overblik over de bedste betingelser for tilplantning af Minigarden plantevæg. Den viser, hvordan Minigarden Vertical og Corner bliver samlet og tilplantet, samt eksempler på de mange måder, at modulerne kan konfigureres. Den giver også en introduktion til gødning og plantetilskud fra Minigarden. (Videoen er på engelsk)

Videoen viser hvordan du samler og tilplanter Minigarden Vertical.

Minigarden Basic

Minigarden Basic produkterne er baseret på et patenteret plante-pleje system som er skabt til dig, der ønsker en let måde at holde planter på. Minigarden Basic består af en unik dispenser, der holder vand og næringsstoffer til planterne i op til seks uger. (Videoen er på engelsk)

Videoen viser hvordan du udskifter Deko-ringe til Minigarden Basic S Pots.

Videoen viser hvordan du udskifter Deko-ringe til Minigarden Basic S Uno.

Minigarden Grow Up

Minigarden gødning og plantetilskud er en naturlig, skånsom, og ikke-giftige måde at forbedre planters udbytte og sundhed, samt styrke planters immunforsvar mod skadedyr og sygdomme. (Videoen er på engelsk)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>