Home » Plantevæg » Jordbærvæg

Jordbærvæg

Minigarden-Jordbaervaeg

Lav en dejlige jordbærvæg med Minigarden

Lav en dejlige jordbærvæg på altanen, terrassen eller i gårdhaven.

Denne jordbærvæg har plads til hele 48 planter, men optager næsten ingen plads, og pynter på væggen.

Børn kan super nemt hjælpe til med pasning og plukning, samt man slipper for dræbersnegle, fugle og ukrudt i jordbærene.

Men det bedste af det hele er næsten det indbyggede drypvandingssystem, det bliver ikke nemmere.

Til jordbærvæggen er der brugt 2 stk. Minigarden Kitchen Garden inkl. drypvandingssystem, men man kan med Minigarden Vertical bygge væggen efter behov og med andre planter.

Minigarden-Jordbærvæg-billede

 Jordbærvæg2 Jordbærvæg4 Jordbærvæg Jordbærvæg

Efter få uger har jordbærplanterne vokset sig store, og væggen er tæt, grøn og klar til første plukning.

Minigarden-Jordbærvæg

 Jordbærvæg Jordbærvæg Jordbærvæg Jordbærvæg

Fordele ved en jordbærvæg

Jordbær trives rigtigt godt i en Minigarden plantevæg og giver et stort udbytte, derved får du en stor høst selvom du ikke har så meget plads på altanen, terrassen eller i haven.

Du kan spise jordbærrene direkte fra plantevæggen, eftersom der ikke er snavs og jord på bærrene, ingen trykmærker og ingen snegleslim.

Du behøver ikke at montere beskyttelsesnet over dine jordbær, for fugle som solsorten og stæren vil sidde på fast underlag når de spiser. Derfor spiser de ikke dine bær på jordbærvæggen.

Jordbær skal ikke have jord, der hverken er for våd eller for tør. Det effektive dræn i Minigarden plantevæg sikrer, at planterne ikke bliver overvandet uanset hvor meget vand de får. Jorden vil hurtigt blive luftig igen, og giver perfekte værksbetingelser for jordbærplanterne.

Minigarden plantevæg er også konstrueret til at holde på jordens fugtighed og opretholde et godt mikroklima fra top til bund.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>